Αντιοξειδωτική δράση φρούτων όπως προέκυψε απο μελέτη του εργαστηρίου μας . Η δράση εκφράζεται σε μονάδες αντιοξειδωτικής δράσης. Η λήψη αντιοξειδωτικών συνιστάται καθημερινά αλλα εξαρτάται απο την κατάσταση του οργανισμού. Δεν ισχύει οσο πιο πολυ τοσο πιο καλά.


Η καθημερινη λήψη συνιστάται απο 10.000-30.000 μονάδες αντιοξειδωτικής δράσης ανάλογα με τον κάθε άνθρωπο .
Εχουμε και λέμε λοιπόν. Ολα ειναι στα 100 γραμ.

  1.  Κεράσι τραγανό Εδέσσης 5.500 μονάδες
  2.  Ρόδι 3.000 – 4.200 μονάδες ( αναλογα με τα ρόδια)
  3.  Κεράσι ( ποικιλία Γερμανικά) 2.700 μονάδες
  4.  Blueberry 2.600 μονάδες
  5.  Ακτινιδιο 1.700 μονάδες
  6.  Ανανάς 1.100 μονάδες
  7.  Σταφυλι κόκκινο 800 μονάδες
  8.  Πεπόνι 700 μονάδες
  9.  Ροδάκινα, βανίλλιες ( δαμάσκηνα) 600 μονάδες
  10.  Μούρα 600 μονάδες


Ολα τα υπολοιπα φρουτα κυμαινονται απο 600-300.
Προετοιμαζομαστε για το καλοκαίρι .